Jakob Algreen-Ussing

Jakob Algreen-Ussing
Jakob Algreen-Ussing er medstifter af flere success fulde selskaber. Han har arbejdet i mange år arbejdet med innovation, entrepreneurship og virksomhedsudvikling, ledelse, personlig udvikling og anvendelse af Internettet og teknologi til mere en. Jakob fungerer i dag også som bestyrelsesmedlem i flere globale virksomheder, og er en anerkendt rådgiver for erhvervslivet.

Som grundlægger af Akasha Ventures, en global entrepreneur-bevægelse og venture-netværk, støtter og samarbejder Jakob Algreen-Ussing passionerede entrepreneurere. Han hjælper dem og deres projekter med at opfylde deres visioner, mens de gør noget værdifuldt og godt for verden. Akasha Ventures har opbygget et strategisk netværk af virksomheder i blandt andet København, London, New York og San Francisco, der indgår i udviklingen af hans portefølje.

Jakob Algreen-Ussings Track Record
I dag arbejder han som en privat investor, bestyrelsesmedlem og rådgiver inden for entrepreneurship, virksomhedsudvikling, corporate governance, venture kapital og personlig udvikling. Som bestyrelsesmedlem, managing partner, og rådgiver har Jakob Algreen-Ussing været dybt engageret i teknologi, telekommunikation, marketing, medier og rådgivning sektorer. Han har rådgivet mere end 200 virksomheder om virksomheds og markedsstrategi. Hans fokusområde har været på, hvordan organisationer kan drage fordel af muligheder og undgå truslerne fra en netværksforbundet verden, internettet og nye teknologier. Jakob Algreen-Ussing har gennemført strategiske processer i en lang række organisationer, herunder flere store skandinaviske og europæiske banker, og medier, medico, telekom og forbruger virksomheder. Blandt andet Bang & Olufsen, Telenor, TDC, Vodafone, Lego, og Lundbeck.

I øjeblikket Jakob fungerer som formand og medlem af bestyrelsen for en række virksomheder, som alle er førende bevægelser via deres virksomhedsnetværk og stammer i deres globale nicher. Se hvad det kræver at komme i gang, der har succes på denne måde.
Som grundlægger af Akasha Ventures, vier Jakob sit liv til at hjælpe iværksættere leve deres passion og autentiske essens gennem forretning. Akasha Ventures er et globalt iværksætter venture netværk og bevægelse, der understøtter iværksættere og ledere i at opbygge rentable og bæredygtige virksomheder i en dyb og meningsfuld måde. Derudover støtter det dem at skabe virksomhedsnetværk og bevægelser, der sætter dem i stand til at opnå velstand og lykke, mens du gør godt for verden. Allerede ved at blive en spiller på den nye måde at drive forretning på, Akasha Ventures besidder en portefølje af virksomheder, der driver forretning i lande i Asien, Øst-og Vesteuropa og Amerika. Bedes du kontakte os, hvis du er en investor er interesseret i vores virksomheder.

Jakob Algreen-Ussings mission med hans egne ord
“Efter at have været en iværksætter i mange år har jeg indset, at der manglede noget på den måde, vi forstår forretning. Jeg indså, at når jeg gjorde forretning fra en dybere inspiration, skabte noget der var værdifuldt for verden, ville jeg og det selskab jeg arbejdede med opnå en fælles forståelse af formål og retning og opnå et flow forretningsgangene. I årenes løb har jeg indset, man faktisk kan leve sin passion ud, skabe ekstraordinære resultater, samtidige med at man gør noget godt og meningsfuldt verden. Sagen i virkeligheden alle er forstår forretningens dybere formål og derfor trækker i samme retning. Indser man værdien af dette, kan man begynde at udvikle virksomheden, som er både bæredygtig og rentabel, passions drevet og sjove. Vi kan skabe og manifestere forretninger ud over det sædvanlige.”

Uddannelse Jakob har en kandidatgrad i kommunikation og psykologi og en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og psykologi. Han studerede på Roskilde Universitet, Handelshøjskolen i Danmark og Kings College London i England. Derudover har han gjort omfattende erfaring inden for områderne psykologi, evolutionære bevidsthed, og bevidsthed. Han har udført omfattende undersøgelser i filosofi og psykologi, og studerede direkte med flere af verdens førende spirituelle lærere, heriblandt Richard Moss, Alan Seale, og Eckhart Tolle.
Jakob deler sin tid mellem New York, London, København og Ibiza. Han siger: “Jeg bor i forskellige byer, fordi det giver mig vigtige input og forbindelser til specialiserede og kompetente folk. Det er interessant at se, hvor meget et stærkt netværk og det at finde den rette person og specialist kan ændre en virksomhed”

Links:

Jakob Algreen-Ussing and Akasha Ventures på Presswire

Agillic modtager kapitalindsprøjtning fra Vækstfonden Jakob Algreen-Ussing på Computerworld

Jakob Algreen-Ussing’s nye hjemmeside http://www.jakobussing.com

Jakob Algreen-Ussing er bestyrelsesformand i Vintage and Rare

Post to Twitter Twitter Post to Delicious Delicious Post to Digg Digg Post to Facebook Facebook Post to StumbleUpon StumbleUpon

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS