Om Jakob Algreen-Ussing

Jakob Algreen-Ussing er arkitekten og hjernen bag The Quantum Company framework. The Quantum company framework, er et sæt værktøjer og systematiserede processer, der støtter dig i at leve din passion ud gennem dit professionelle liv.
Som grundlægger af Akasha Ventures, har Jakob Algreen-Ussing viet den næste fase af sit liv til at hjælpe og støtte iværksættere med at leve og manifestere deres drømme gennem forretning. Akasha Ventures er en global iværksætter-bevægelse og venture netværk, der understøtter iværksættere og virksomheder i byggebranchen i en dyb og meningsfuld måde. Akasha Ventures understøtter lidenskabelige iværksættere bygning førende business-netværk og bevægelser for dem at opnå overflod, velstand og lykke, mens du gør godt for verden. Allerede ved at blive en spiller inden for en ny måde at drive forretning på, er Akasha Ventures nu opbygge sit netværk og portefølje af virksomheder på tværs af Asien og Østeuropa til København, London, New York og San Francisco.
Jakob Algreen Ussing forklarer
’Akasha Ventures er ikke bare investeringsvirksomhed; det er et netværk af entreprenører spredt ud over USA, Europa og Asien, som skal hjælpe entreprenører. Og vi hjælper alle de virksomheder, som deler Akasha Ventures værdisæt. Vi har allerede en række virksomheder i vores portefølje, men vi leder efter nye virksomheder, som har brug for den hjælp, Akasha Ventures kan give’ ’Jeg har selv været i værksætter i snart 20 år, stiftet og solgt en række virksomheder. Det har givet mig en værdifuld viden – og den viden vil jeg gerne dele med andre iværksættere og derfor har jeg startet

Du kan lære mere om the Quantum Company framework på Jakobs You can learn to more about the frame work You learn and get to know your deeper intention and motives. You can discover and get to know the Quantum companss that Jakob Algreen-Ussing’s hjemmeside. Her er der omfattende introducerende materiale du kan udnytte.

Links:

Jakob Algreen-Ussing and Akasha Ventures announces:

http://www.presswire.dk/default.asp?o=1&pid=46424

Jakob Algreen-Ussing gets funding from the growth found

http://www.computerworld.dk/art/33851/vaekstfonden-skyder-millioner-i-mobil-software

Jakob Algreen-Ussing’s new site

http://www.jakobussing.com

Jakob Algreen-Ussing as Chairmann of the board in Vintage and Rare

http://www.vintageandrare.com/about-us/board-Chairman-Jakob-Algreen-Ussing

Post to Twitter Twitter Post to Delicious Delicious Post to Digg Digg Post to Facebook Facebook Post to StumbleUpon StumbleUpon

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS